Kapal Terbang Terhempas

Tuesday, 3 November 2015

Renovation in Processing

Assalammualaikum....

                             Dah lama tak mengadap blog ni. Entah orang ingat ke tak. Lama sangat menghilang. Setahun dua ni aku macam hilang indentiti diri kejap. Lagi-lagi tahun 2015 ni. Banyak cabaran dia, kalau ada masa pun kau rasa nak tidor. Taknak fikir bende lain. Aku rasa tahun 2015 ni... baru aku tahu manusia tu pelbagai. Cuma kita je tak tau. Macam-macam.

                            Well, sekarang ni blog aku tengah in renovation. Aku tengah hesitate, nak tukar tak background warna ungu ni. Sebab aku suka color ungu, tapi aku takut reader susah nak baca.

                            Anyway, sepanjang 2015 ni aku banyak pergi sana- sini. Tunggu nak publish je kat sini. Tunggu ye. Kira macam entry basi pun ada gak. Ahahaha.

No comments :