Kapal Terbang Terhempas

Monday, 6 January 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Assalammualaikum...

                               First entry untuk tahun baru aku adalah join Giveaway? Huhuhuhu... nak buat camna, baru hari nih hamba ada masa nak bukak blog. Bukak ajerh blog terus nampak ada Super mummy buat Giveaway. Dah lama gak tak join benda-benda ginih. Apa kata kita try.


Nak join? Senang jerh, klik banner kat atas dan ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan. Simple ajerh. Hadiah pun lumayan. Apa-apa hal terima kasih kepada syuhada1981.com kerana sudi menganjurkan giveaway nih.

P/S =  Rezeki masing-masing kalau dapat hadiah yang ditawarkan, betul tak?

1 comment :

Syuhada Baharudin said...

terima kasih sudi join.
wish you all the best (^_^)