Kapal Terbang Terhempas

Monday, 26 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalammualaikum....


Hi guys, as you can see... aku telah menjoinkan diri dalam segmen lagi. Whack my face. *dush*.. ini sebab budak Lula An-Nada nih takde life baru-baru nih... bhahahaha ....kebosanan.... *sigh*


Itu dia, saper nak join boleh klik banner atau url kat atas nih. Senang citer.. dan, segmen nih berlangsung selama 2 minggu. Tengok sendiri tarikh yer kalian, aku bukan Nisa Kay dengan tagline saya suka menaip. hehehehe..

Dan mengikut syarat no 4. 
Blog saya sekarang mempunyai 123 follower. Cantik giler nombor, terima kasih kepada Mr Doctor kita kerana telah mencantikkan nombor follower aku pagi tadi. Arigatou banyak-banyak.


Semakin banyak anda senyum, semakin awet muda korang-korang semua. Tak caya? sila sebut smile.. smile... smile... 3 kali di atas.. hewhewhew.. Ini tagline akak Mialiana yer bukan aku punyer tagline...

Last but not least, apa yang aku suka kat blog akak Maliana nih adalah membaca tentang kehidupan  beliau di samping itu juga mendapatkan informasi-informasi yang mungkin boleh diguna pakai untuk... suatu hari nanti? Maybe....

P/S = Selamat menjoinkan diri korang semua dan baca syarat-syarat dengan betul... aku nak blah dulu... papai...

31 comments :

Mia Liana said...

terima kasih ya lula... sudi join segmen kak mia ni... so sweet...

dah check dan entri penyertaan lengkap.

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama...
follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

dEdEQ dE wIshEs said...

DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA .. WINK3 .. SELAMAT BERSEGMEN YEA :)

✖BossKucing✖ said...

follow+blogwalking kt cnie.. dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html :)

Hatimi Tahirruddin said...

hajimemashite...salam satu segmen...yoroshiku...hihi (tengok nama blog ni terus terguna bahasa jepun..)

IsmailDotCom said...

Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

Jemput singgah blog isz :)

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Cik Zaniff said...

datang dari segmen yang sama :)

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

done follow & salam kenal :)

Engku Muzahadin said...

Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

Dari segmen yang sama;'

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Lula An-Nada said...

Thanks guys... cuba sebaik mungkin untuk blogwalking balik.

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Terjah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW http://ieta-myblog.blogspot.com
sekali ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

salam..dtg singgah melawat jap ..dri segmen sme..slm knalan dari saya..ada mase lbih2 mai la jenguk2 blog saya tau tau di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html terima kasih (^_^)

afraa said...

hai.. afraa dtg dr segmen yg same.. done follow. jom ke blog afraa??

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Maria Menado~ said...

hye.. lula an nada... nada bhsa sepanyol tak ade@tak kan.. hehe..

salam perkenalan. dari segmen sama. =)

Farra Izzaty said...

Assalamualaikum..
Follow dari segmen yang sama =)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

deno said...

salam kenal! deno datang dari segmen yg sama dan folow sini :) jemput la ke blog deno nanti ya.... :)

www.dayangdeno.blogspot.com

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Follow sini.. #143

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

mai singgah mai.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Fendy said...

datang dari segmen sama...salam perkenalan dari fendy..jemput bertandang ke

http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

aynora nur said...

SALAM,

MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm