Kapal Terbang Terhempas

Saturday, 22 September 2012

Blog review By Piko.

Assalammualaikum...

                            Nampaknya bulan nih korang baca entry blog review jerlah.. hehehehe jangan marah.. aku nak update gak bende lain nih... tapi semua dalam draft belaka... malas nak makeup sana sini sikit ayat carca marba aku tuh.


Encik Piko ker ini???? Hahahaha...

 Dengan baik hatinya Encik Piko telah menjemput aku untuk menyertai segmen blog review beliau pulak. Tuuuuutttt... so again... aku takde kerja. Baik cari kerja... dengan membuat entry yang tak sampai 5 minit nih...

Korang nak tau syarat ker? Ala.. aku malas nak taip pulak. Apakata korang tekan jer kat sini.... ha selesai. Nak join? Tak nak join? terpulang babe and dude.



Tatap lah muka mamat nih puas-puas...

P/S = Fufufufufu, tetiba sesat gambar siwon plak dalam nih, jangan marah eh Encik Piko.

5 comments :

piko ija said...

hehe..tq taw..tggu ye..nnti piko review

Lula An-Nada said...

@piko ija
okeyh sama-sama dan thanks

Asmar Arafad said...

Done follow u, same segmen

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/09/segmen-blog-review-by-piko.html

Ahmad Zarif said...

Salam.. sy dari segmen yang sama jugak. hehe.. cantik blog. jemput la singgah n follow ye.. Thanks
http://hambapunyeblog.blogspot.com/2012/09/blog-review-by-piko.html

Momoi said...

dari segmen yg sama, dh follow awak
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-blog-review-by-piko.html